Naar mijn mening wordt toch niet gevraagd


  1. Bij criminelen moet – ook al zijn het misschien verdachten – bij aanhouding direct DNA worden afgenomen(Omdat een vingerafdruk ook ‘mag’.)
  2. Premier Rutte is bekeerd. Van anti- is hij pro-EU geworden. (‘Het kan verkeren’. Tijdens zijn onlangs gehouden speech in het Europees Parlement heeft hij het laten weten. Maar het is altijd afwachten, want bij hem weet je het nooit helemaal zeker.)
  3. Staatssecretaris Paul Blokhuis (ChristenUnie) is een ‘verademing’ in de politieke arena. (Dat vond ik ook van Klaas Dijkhoff (VVD), maar zijn spontaniteit is steeds vaker ‘zoek’.)
  4. Het raadgevend referendum nu snel afschaffen, maar er wel voor zorgen dat er een ander referendum voor in de plaats komt, n.l. een bindend (D66 moet het voortouw nemen!)
  5. Het twitteren kan worden afgeschaft. (Het zal een ramp zijn voor Trump en zijn volgers, maar ook voor andere verkeerde gebruikers. De goeden moeten steeds maar weer onder de kwaden leiden.)
  6. Te weinig vluchtelingen krijgen noodzakelijke psychische hulp (Met deze kop in de krant ben ik het eens, maar Nederlanders dan?)
  7. Michael P. ging met tie-wraps bij zich op stap. (Is dat normaal? Is dat geen bewijsmateriaal?)
0