Gitzwarte bladzijden (met verhalen over …)


  1. Misdaden die gedurende de periode van de politionele acties in Ned.-Indië over en weer zijn begaan.
  2. De Dutchbat-militairen die de val van Srebrenica in 1995 (de deportaties en moordpartijen op duizenden Bosniërs) niet hebben kunnen beschermen tegen Mladić, zijn Servische manschappen en Karadžić, leider Servië.
  3. Erdogan, de president van Turkije, die de Nederlanders uitmaakt voor moordlustige slachters van Srebrenica, en later ook nog eens uitmaakte voor nazi’s.
  4. Erdogan en alle Turken die hem steunen en blijven ontkennen dat in 1915 ruim een miljoen Armeniërs zijn uitgemoord en dus genocide is gepleegd, moeten maar eens flink in de spiegel kijken!
  5. President Trump (zal ongetwijfeld de geschiedenisboekjes ingaan als) de meest gevaarlijke, onbetrouwbare en onbeschofte president van de VS.
  6. Wat Blok, de huidige minister van BuZa, allemaal heeft gezegd in de bewuste besloten bijeenkomst, weet ik niet, maar na zijn uitlatingen in de media is het voor mij voldoende om te zeggen: ‘OPSTAPPEN.’
  7. Seksueel misbruik is slecht. Heel slecht. Dat geldt overal. O.a. de paus moet – gelet op zijn positie – veel krachtiger optreden.

1 thought on “Gitzwarte bladzijden (met verhalen over …)

  1. Het wordt tijd voor de waarheid!
    Zo zal paus Franciscus eindelijk eens met DADEN moeten komen. Zeker na al die seksschandalen!!!

Reacties zijn gesloten.