Ga niet op de VVD stemmen

Ook die stem is een weggegooide stem!

Door dommigheid te gaan verkondigen denkt de VVD weer stemmen te kunnen vergaren. Wanneer kijken de VVD-kiezers daar nou eens eindelijk doorheen!?

Mark Rutte (VVD) met zijn premieronwaardige prietpraat als ‘het liefst zou ik de allemaal persoonlijk in elkaar slaan’. Stoere taal voor aan de bar, of tijdens een verjaardagsvisite. Taal, waar niemand wat aan heeft en waar niemand wat mee opschiet.

En dan is er alweer een domme uiting vanuit de VVD.
Deze keer door het VVD-Kamerlid Wybren van Haga in het Financiële Dagblad. Minister Kaag zou zich te veel focussen op haar tweede verantwoordelijkheid, vrouwenrechten en ontwikkelingssamenwerking, waardoor ze te weinig oog heeft voor de handelsbelangen van ondernemers. Zij zou te weinig doen om de export aan te jagen en om de concurrentiepositie van Nederlandse bedrijven te beschermen, aldus Van Haga.

Hoe weet hij dat eigenlijk. Zit hij bij haar gesprekken?
Voor mij is het duidelijk. De VVD verkondigt weer overal domme en slappe meningen om op die manier weer stemmen te kunnen vergaren voor de eerstvolgende verkiezingen.

Ik hoop dat de VVD dan de pin op haar neus krijgt – die zij ook heeft verdiend – van al dat gedoe wat er tot nu toe door deze partij is veroorzaakt.

Maar het zal wel weer een ijdele hoop worden?
Heel JAMMER.

2+