Boekpresentatie in Wilhelminaoord


In het Koloniekerkje in Wilhelminaoord kon ik, samen met mijn vrouw, afgelopen zaterdag (28-10-2017) het vieren en beleven van de presentatie van de debuutroman ‘Witter Zwart’ van Johan van den Ende (www.witterzwart.nl) meemaken.
Het was een bijzonder gebeuren en het was er gezellig.

Aan de totstandkoming van de historische oorlogsroman heeft de schrijver zes jaar gewerkt. Dat las ik op de achterkant van het boek. Ik las er ook dat ‘de existentiële bespiegelingen je naar de strot grijpen’.
Ik begreep de ‘hint’: ‘Jullie moeten het boek lezen!

Dat gaan wij zeker doen!

0

Een gedachte over “Boekpresentatie in Wilhelminaoord

 1. 0

  Dank voor de mooie woorden!
  Johan (de auteur van Witter Zwart) en ik vonden het erg fijn dat jullie de boekpresentatie met ons vierden! Bedankt voor jullie komst naar Wilhelminaoord, jullie interesse en gezelligheid.

  Hartelijke groet,
  Johan en Joanne

  0

Reacties zijn gesloten.