Behalve dan 4 en 5 mei


Verder vind ik nationale dagen niks. Onbelangrijk. Nutteloos. Voor mij hoeft het niet: Secretaressedag, Halloween, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, of hoe al die (commerciële) dagen ook maar heten. Het ‘barst’ van die dagen. Bijna elke dag is tegenwoordig een nationale dag voor iets.
Morgen, 4 juni, is het ‘Nationale Opa en Oma Dag’. Ben je toch mooi klaar mee, niet waar? 😊

Met 31 mei heb ik toch wel iets. Dan moet ik altijd even denken aan het kinderboekje ‘De 31ste Mei’ (van Erich Kästner). Dat boekje kreeg ik ooit van mijn ouders en heb ik helemaal ‘stuk’ gelezen. Zo mooi vond ik het verhaal. Je verzint het toch niet: een paard op rolschaatsen! 😊

0

2 gedachten over “Behalve dan 4 en 5 mei

  1. 0

    De winkeleigenaren verzinnen wat om de klanten over te halen om geld te gaan besteden.

    0

Reacties zijn gesloten.